Embark on a journey of knowledge! Take the quiz and earn valuable credits.
Take A QuizChallenge yourself and boost your learning! Start the quiz now to earn credits.
Take A QuizUnlock your potential! Begin the quiz, answer questions, and accumulate credits along the way.
Take A QuizPlease log in to access this content. You will be redirected to the login page shortly.
LoginENGLISH TO TAMIL DICTIONARY WORDS STARTING WITH P IN ENGLISH TO TAMIL DICTIONARY 2 years ago
1 | Pretend | உரிமைகோர Urimaigoara | |
2 | Pretend | பகடடல நமபவை Pagadatala Namabavai | |
3 | Pretend | பணபவகையில பெறறிரபபதாகப பாவனை செய Panabavagaiyila Perarirabapadagaba Pavanai Seya | |
4 | Pretend | பாசாஙகசெய Pasangagaseya | |
5 | Pretend | பெற நாடடஙகொள Pera Nadatangagola | |
6 | Pretend | பெறததணி Peradatani | |
7 | Pretend | பொயததோறறம அளி Poyadatoararama Ali | |
8 | Pretend | போலி உரிமைகொள Poali Urimaigola | |
9 | Pretend | போலியாகபபகடட Poaliyagabapagadata | |
10 | Pretend | மண இணைவ அவாவற Mana Inaiva Avavara | |
11 | Pretend | மெயபோலககூற Meyaboalagakura | |
12 | Pretend | விளையாடடாகப பாவனை செய Vilaiyadatagaba Pavanai Seya |
1 | ஒரு திரைப்படம் நாடகம் போன்றவற்றில் நடிப்பது |
2 | திரைப்படம் நாடகம் முதலியவற்றில் பாத்திரம் ஏற்று நடிக்கும் ஆண் |
3 | மேடையில் ஒரு நிகழ்வை நடிப்பின் மூலம் காட்டும் கலை வடிவம் |
4 | மேடை, வானொலி போன்றவற்றில் ஒரு கதையை, ஒரு நிகழ்வை நடிப்பின் மூலம் காட்டும் கலை வடிவம். |
5 | மேடையில் பார்வையாளர்களின் முன்னால் உடல் அசைவு, வசனம், ஒப்பனை போன்றவற்றின் மூலமாகவும் வானொலியில் குரல் மூலமாகவும் ஒரு கதையை, ஒரு நிகழ்ச்சியை நடிப்பின் மூலம் காட்டும் கலை வடிவம் |
1 | அவன் ஒரு சிறந்த நடிகன் |
2 | அவரால் எழுதப்பட்ட நாடகம் மேடையில் அரங்கேறியது |
தனமனைபப Tanamanaibapa | Pride |
சடஙககள செயயம உரிமைபெறற மதகர Sadangagakala Seyayama Urimaiberara Madagara | Priest |
பரோகிதத தனமையடைய Paroagidata Tanamaiyadaiya | Priestly |
மடடமீறிய பேசச நடைததிரததம பேணபவர Madatamiriya Paesasa Nadaidatiradatama Paenabavara | Prig |
பழகாத பினனடைநத நிறகிற Pazhagada Pinanadainada Niragira | Prim |
இராககால நிலை Iragakala Nilai | Night |
இரவதோறம Iravadoarama | Nightly |
கடிததெடதத ஒலலத கொயத தணகக Kadidatedadata Olalada Koyada Tanagaka | Nip |
வீடிலலாக கழநதை Vidilalaga Kazhanadai | Nipper |
மாறான Marana | No |
Posted on 17 Oct 2022, this text provides information on ENGLISH TO TAMIL DICTIONARY related to WORDS STARTING WITH P IN ENGLISH TO TAMIL DICTIONARY. Please note that while accuracy is prioritized, the data presented might not be entirely correct or up-to-date. This information is offered for general knowledge and informational purposes only, and should not be considered as a substitute for professional advice.
Turn Your Knowledge into Earnings.
No matter what stage you're at in your education or career, TuteeHub will help you reach the next level that you're aiming for. Simply,Choose a subject/topic and get started in self-paced practice sessions to improve your knowledge and scores.
Ready to take your education and career to the next level? Register today and join our growing community of learners and professionals.