Embark on a journey of knowledge! Take the quiz and earn valuable credits.
Take A QuizChallenge yourself and boost your learning! Start the quiz now to earn credits.
Take A QuizUnlock your potential! Begin the quiz, answer questions, and accumulate credits along the way.
Take A QuizPlease log in to access this content. You will be redirected to the login page shortly.
LoginENGLISH TO TAMIL DICTIONARY WORDS STARTING WITH V IN ENGLISH TO TAMIL DICTIONARY 2 years ago
1 | Value | அரமை Aramai | |
2 | Value | உயர தகவ Uyara Tagava | |
3 | Value | செயல தகவ Seyala Tagava | |
4 | Value | தகை நேரததி Tagai Naeradati | |
5 | Value | பணப மதிபப Panaba Madibapa | |
6 | Value | பயன Payana | |
7 | Value | பயன தகதி Payana Tagadi | |
8 | Value | பயன மதிபப Payana Madibapa | |
9 | Value | பயன வள மதிபப Payana Vala Madibapa | |
10 | Value | பயனவள மதிபபககூற Payanavala Madibapagakura | |
11 | Value | பொரள மாறறததிறன Porala Mararadatirana | |
12 | Value | மதிபப Madibapa | |
13 | Value | வாஙக திறன Vangaga Tirana | |
14 | Value | விரமபபபடந தனமை Viramabapabadana Tanamai | |
15 | Value | விரமபபபடம பணபககூற விலை Viramabapabadama Panabagakura Vilai | |
16 | Value | விலைககள மதிபப Vilaigakala Madibapa | |
17 | Value | விலைமதிபப Vilaimadibapa |
1 | ஒன்றை விற்கும் போது பொருளுக்கு மாற்றாகப் பணத்தால் கணக்கிடப்படும் மதிப்பு. |
2 | ஒரு பொருளுக்கு அல்லது விஷயத்திற்கு அளிக்கப்படும் முக்கியத் தன்மை |
3 | ஒரு துறையில் ஒன்றை விளக்கச் சில கொள்கைகளை அடிப்படையாகக் கொண்டு தர்க்கபூர்வமாக நிறுவப்படும் கூற்று அல்லது கூற்றுகளின் தொகுப்பு. |
4 | ஒன்றை விற்கும்போது பொளுக்கு மாற்றாகப் பணத்தால் கணக்கிடப்படும் மதிப்பு |
5 | ஒரு பொருளுக்கு விலையாக நிர்ணயிக்கப்பட்ட அளவு, பெறுமானம் |
6 | ஊரில் உள்ள பெரிய மனிதருக்கு அல்லது ஊர்ப் பொதுக்காரியத்துக்கு உதவி செய்தவருக்கு பொதுமக்கள் முன்னிலையில் சால்வை போர்த்தி, மாலை அணிவித்து கௌரவித்தல். |
1 | இந்த காரின் விலை என்ன? |
2 | பழமையான கோட்பாடுகளில் இன்றைய தலைமுறையினருக்கு நம்பிக்கையில்லை |
3 | வைரத்தின் மதிப்பு அதிகமாக இருக்கிறது |
4 | நாம் பெரியவர்களுக்கு மரியாதை செய்ய வேண்டும் |
திணமப படராவி Tinamaba Padaravi | Vapour |
பெ Pe | Vapouring |
மசிவ Masiva | Vapours |
ஹீ-ஆம நறறாணடக கடறகொளளையர Hi-ama Nararanadaga Kadaragolalaiyara | Varangian |
மாறியல மதிபபர Mariyala Madibapara | Variable |
நீரடிததடடம Niradidatadatama | Water-plate |
கள ஆமபலவகை Kala Amabalavagai | Water-platter |
நீரசசெணடாடடம Nirasasenadadatama | Water-polo |
நீரவிசை Niravisai | Water-power |
நீர றற நணபொறி Nira Rara Nanabori | Water-ram |
Posted on 17 Oct 2022, this text provides information on ENGLISH TO TAMIL DICTIONARY related to WORDS STARTING WITH V IN ENGLISH TO TAMIL DICTIONARY. Please note that while accuracy is prioritized, the data presented might not be entirely correct or up-to-date. This information is offered for general knowledge and informational purposes only, and should not be considered as a substitute for professional advice.
Turn Your Knowledge into Earnings.
No matter what stage you're at in your education or career, TuteeHub will help you reach the next level that you're aiming for. Simply,Choose a subject/topic and get started in self-paced practice sessions to improve your knowledge and scores.
Ready to take your education and career to the next level? Register today and join our growing community of learners and professionals.